Video Galerija


Rasveta

Ambijentalna rasveta, inteligenetna rasveta i kalsični efekti


Mašine za suvi led


Ozvučenje


Dim mašina - efekat magle


Video oprema


Karaoke oprema

Karaoke

Karaoke party - kompleti profesionalne opreme za iznajmljivanje uz veliki izbor mp3 i midi matrica sa tekstom. Komplet opreme sadrži ozvučenje, mikrofone, projektor sa platnom (video bim) i svu dodatnu opremu ( po potrebi izvođenje može biti sa plazma TV-om). Obezbeđeni su prevoz i montaža opreme, dodatno sa toncem (voditeljem programa) ili DJ-em. Radimo na teritoriji cele srbije. Spisak matrica možete dobiti putem mail-a. Naš tim ima veliko iskustvo u organizaciji ovakvih žurki, slike su sa događaja koje smo radili. Vaše je samo da nam kažete datum, lokaciju, vreme trajanja događaja i vrstu muzike koju želite!

U ponudi su paketi opreme za: 

-kućne žurke  
-dečije rođendane
-kafiće i klubove
-proslave firmi

Video Galerija

Free Joomla Lightbox Gallery

O nama

Urban Sound Team je nastao 1999. godine kao plod nesvakidašnjeg interesovanja za muzikom, najpre pod nazivom Extreme Power – light & sound, da bi svojevremeno promenio naziv koji i danas nosi.
Bavimo se iznajmljivanjem audio, video, rasvetne, binske i DJ opreme. U sklopu eventualne saradnje sa vama, mi vam nudimo tehničku podršku, postavku u dugoročnoj ili jednokratnoj saradnji. Veliki broj događaja i preko 10 godina iskustva ljudi koji rade terenski posao u ovoj oblasti će vam uliti poverenje i zadovoljiti svačiji kriterijum.
Radimo na teritoriji cele Srbije, a i šire. Za sve detaljne informacije možete nam se obratiti putem telefona ili e-mail-a. Takođe, u elektronskoj formi možete dobiti listing opreme spremne za rad.
 
“ Urban Sound – all around “

Dim masina - efekat magle

Dim mašina - klasičan dim ili efekat magle koji momentalno isparava i diže se u vazduh (za razliku od podnog dima). Dim mašina ima mnogo primena a neke od njih su kombinacija sa rasvetom na žurkama i drugim događajima. Ovaj efekat je aktuelan kod fotografa i snimatelja ali i režisera pozorišnih predstava. Veoma laka za upotrebu, može se koristiti nakon samo 5 minuta zagrevanja. Uz mašinu dobijate tečnost potrebnu za pravljenje ovog efekta i po potrebi aromu za prijatan miris.


Galerija

Video Galerija

Mašine za suvi led

U ponudi je teški (podni) dim (mašina za suvi led) za venčanja (idealno za prvi ples) kao i sve tipove svečanosti i snimanja. Sve popularniji efekat suvog leda je sada i Vama dostupan po veoma pristupačnoj ceni. Fenomenalna dekoracija na Vašem venčanju, spotu, prezentaciji firme ili snimanju filma. Podni dim, uz dodatak led reflektora, može biti u boji po Vašem izboru. Zbog velike popularnosti ovog uređaja neophodno je ranije ga rezervisati.


Galerija

Video galerija

Free Joomla Lightbox Gallery

Balon mašine Shake

Balon mašine Shake

Specijalni efekti

Specijalni efekti – klasične dim mašine različitih snaga (efekat magle), teški dim, suvi led, balon mašine.

Reference

 

Stranica je u izradi.

Strana 1 od 2