Specijalni efekti

Iznajmljivanje specijalnih efekata - dim mašina različitih vrsti i snaga sa aromama po izboru za žurke, proslave, svadbe, sajmove, spotove. Pored dima tu je i balon mašina (mašina za balončiće, mehuriće).

U ponudi je teški (podni) dim (mašina za suvi led) za venčanja (idealno za prvi ples) kao i sve tipove svečanosti i snimanja. Sve popularniji efekat suvog leda je sada i Vama dostupan po veoma pristupačnoj ceni. Fenomenalna dekoracija na Vašem venčanju, spotu, prezentaciji firme ili snimanju filma. Podni dim, uz dodatak led reflektora, može biti u boji po Vašem izboru. Zbog velike popularnosti ovog uređaja neophodno je ranije ga rezervisati.

Dim mašina - klasičan dim ili efekat magle koji momentalno isparava i diže se u vazduh (za razliku od podnog dima). Dim mašina ima mnogo primena a neke od njih su kombinacija sa rasvetom na žurkama i drugim događajima. Ovaj efekat je aktuelan kod fotografa i snimatelja ali i režisera pozorišnih predstava. Veoma laka za upotrebu, može se koristiti nakon samo 5 minuta zagrevanja. Uz mašinu dobijate tečnost potrebnu za pravljenje ovog efekta i po potrebi aromu za prijatan miris.

Balon mašina - Idealna u kombinaciji sa mašinom za suvi led (podni dim) prilikom prvog plesa na venčanju. Može se koristiti na svim dešavanjima od igraonica do klubova ukoliko želite da napravite malo drugačiju atmosferu nego inače. Tečnost dobijate uz nju.